VÄlkommen till CK Hymer
VÄlkommen till CK Hymer
Strava - CK Hymer Strava - CK Hymer Elit
Vägbeskrivning till Ulrika

Ulrika ligger ca 50 km från centrala Linköping.

Om ni kommer från E4 norr i från
så kör av vid Linköping väster, den tredje lnköpingsavfarten norrifrån, och följ skyltarna mot Vimmerby. När ni kommer till skylt Kåparpsrondellen följ skylt höger mot Vikingstad. Åk en knapp mil mot Vikingstad på 2+1 väg till nästa rondell. Följ skylt mot Ulrika och åk in i den östgötska landsbygden och efter 32 km dyker Ulrika upp.


Om ni kommer från E4 söder i från
så kör av vid avfart Mantorp och ta vidare höger. Följ därefter skyltar mot Vikingstad och efter ca 10 km dyker en rondell upp, ta då höger där mot Ulrika. Efter 32 km är ni framme.


Om ni kommer på väg 34 sydväst i från
så passera Kisa och fortsätt ytterligare 18 km till Rimforsa där en rondell uppenbarar sig. Ta vänster i den och följ skylt mot Ulrika ca 17 km.


CK Hymer      


  Uppdaterad:     2006-05-16  20:53            Skriv ut »
  Publicerad:       2006-05-16  10:31
Hymers tävlingskläder
Välkommen till CK Hymer!
Cykelklubben i Linköping grundad 1924.
Senaste foruminlägg
Velodrom i Linköping
Hej! Nu finns det ett llinköpingsförslag inlämnat om att uppföra en velodrom i Linköping. In och gilla förslaget så vi får chans att utveckl...
Fredrik
Senaste skrivet i bloggen
Fikaformeln, version 2.0
Medan många elitcyklister nyttjar distanspassen till det de främst är tänkt till - att bättra på uthålligheten och öka förmågan att använd...
Danne
Kalender
  14/4    Östgöta Motion
  15/4    Östgötaloppet
Till bildalbum...
Sponsorer

HSM Bilservice Däckhuset i Linköping Giromore Linköping å hoj! Wolfram MathCore AB KM International Sportson - Vi kan cyklar Rena vinnare - ingen doping!