VÄlkommen till CK Hymer
VÄlkommen till CK Hymer
Strava - CK Hymer Strava - CK Hymer Elit
Efterlängtad seger för Monica
 Klicka för att se en större bild
  SM-guld till Hymer

Efter en vår med problem i det tidigare proffslaget och dålig form kunde en glad Monica nu konstatera att hon har hittat tillbaka till sitt gamla jag.

Lördagens tv-sända lopp avgjordes till slut med en klungspurt mellan åtta damer. Där visade Monica åter sin stora kapacitet som spurtare och vann säkert. Under en stor del av loppet var Sara Mustonen och Marie Lindberg loss med som mest 20-talet sekunder och Monica var en av dem som jobbade hårt för att hämta in duon och det lyckades till sist.
I herrloppet representerades Hymer av Johan, Michael J och Rasmus. Tävlingen gick i högt tempo på den platta banan runt Pildammsparken och föga överraskande slutade det hela i en klungspurt. Placeringarna blev 13, 14 och 35 för Michael, Rasmus och Johan.

Spurten i damloppet från SVT


CK Hymer      


  Uppdaterad:     2016-08-29  20:16            Skriv ut »
  Publicerad:       2010-07-17  19:36
Hymers tävlingskläder
Välkommen till CK Hymer!
Cykelklubben i Linköping grundad 1924.
Senaste foruminlägg
hög aktivitet i detta forum
är det semester stängt :-)
Micke
Senaste skrivet i bloggen
Wänershofs GP och linje
Under nolleperioden vid univeritetsstudierna anordnades det tävlingar i diverse grenar, allt för att skapa gemenskap och hitta vänner. En av tävl...
Danne
Kalender
  14/4    Östgöta Motion
  15/4    Östgötaloppet
Till bildalbum...
Sponsorer

Sportson - Vi kan cyklar Linköping å hoj! Wolfram MathCore AB HSM Bilservice Däckhuset i Linköping KM International Giromore Rena vinnare - ingen doping!