VÄlkommen till CK Hymer
VÄlkommen till CK Hymer
Strava - CK Hymer Strava - CK Hymer Elit
EfterlÀngtad seger för Monica
 Klicka för att se en större bild
  SM-guld till Hymer

Efter en vÄr med problem i det tidigare proffslaget och dÄlig form kunde en glad Monica nu konstatera att hon har hittat tillbaka till sitt gamla jag.

Lördagens tv-sÀnda lopp avgjordes till slut med en klungspurt mellan Ätta damer. DÀr visade Monica Äter sin stora kapacitet som spurtare och vann sÀkert. Under en stor del av loppet var Sara Mustonen och Marie Lindberg loss med som mest 20-talet sekunder och Monica var en av dem som jobbade hÄrt för att hÀmta in duon och det lyckades till sist.
I herrloppet representerades Hymer av Johan, Michael J och Rasmus. TÀvlingen gick i högt tempo pÄ den platta banan runt Pildammsparken och föga överraskande slutade det hela i en klungspurt. Placeringarna blev 13, 14 och 35 för Michael, Rasmus och Johan.

Spurten i damloppet frÄn SVT


CK Hymer      


  Uppdaterad:     2016-08-29  20:16            Skriv ut »
  Publicerad:       2010-07-17  19:36
Hymers tävlingskläder
Välkommen till CK Hymer!
Cykelklubben i Linköping grundad 1924.
Senaste foruminlägg
Lkpg Full Moon Ride 1/3
#lkpgfullmoonride Àr en chans att trÀffa likasinnade under avslappnande och natursköna former. Oavsett om du cyklar mtb, landsvÀg eller jobbpendl...
Anders Hedlund
Senaste skrivet i bloggen
Monark-mÄndag och fettisdag
Att fÄ ihop bÄde trÀning och jobb krÀver ofta en hel del pusslande. För mig innebÀr det att jag under den hÀr vintern missar klubbens  fantas...
Jansson
Kalender
  14/4    Östgöta Motion
  15/4    Östgötaloppet
Till bildalbum...
Sponsorer

Linköping Ä hoj! KM International Sportson - Vi kan cyklar DÀckhuset i Linköping Wolfram MathCore AB HSM Bilservice Giromore Rena vinnare - ingen doping!