VÄlkommen till CK Hymer
VÄlkommen till CK Hymer
Strava - CK Hymer Strava - CK Hymer Elit
CykelVasan 2010

Den andra CykelVasan lockade 4046 cyklister till start. Stora delar av den svenska MTB-eliten fanns naturligtvis pÄ plats, men Àven mÄnga som Àr bekanta frÄn VasaloppsspÄren under andra Ärstider.

Banan var i Är Àn mer lÀttkörd i början, sÄ loppet fick inledningsvis mer landsvÀgskaraktÀr. Dryga 40-talet cyklister Äterfanns i tÀtgruppen efter den första stigningen och dessa cyklister formade sedan olika grupper som gick ihop pÄ vÀgarna och isÀr pÄ stigpartierna under den första halvan. Hymer hade inledningsvis Daniel Brengdahl och Michael Johansson med i tÀten och nÀr man nÄdde Evertsberg efter halva strÀckan fanns bÄda i andraklungan pÄ knappt 20 cyklister som var ungefÀr minuten bakom de 16 Äkarna i tÀten. Efterhand tröttnade nÄgra cyklister i de olika grupperna, och Michael tappade kontakten med gruppen dÄ det uppstod luckor i gruppen. Daniel hÀngde dock i bra och var med och spurtade om 12:e plats pÄ slutet. Det blev till slut 17:e plats för Daniel som nÀrmast följdes av skidskytten Lars Berger. Michael jagade bakom och passerade de flesta som slÀppte Daniels grupp. Det rÀckte till slut till en 23:e plats för Michael som för första gÄngen pÄ fyra försök lyckades nÄ mÄlet i Mora före Daniel Tynell (27:a).... En tredje Hymerit tog sig hela vÀgen frÄn SÀlen till Mora. Det var Lars Grennberger som tog sig i mÄl som 565:a i tÀvlingsklassen. Alla tre Hymeriter Àr bekanta med spÄren Àven vintertid och alla satte nya personliga rekordtider pÄ strÀckan.
CK Hymer      


  Uppdaterad:     2010-08-15  09:44            Skriv ut »
  Publicerad:       2010-08-15  09:28
Hymers tävlingskläder
Välkommen till CK Hymer!
Cykelklubben i Linköping grundad 1924.
Senaste foruminlägg
Lkpg Full Moon Ride 1/3
#lkpgfullmoonride Àr en chans att trÀffa likasinnade under avslappnande och natursköna former. Oavsett om du cyklar mtb, landsvÀg eller jobbpendl...
Anders Hedlund
Senaste skrivet i bloggen
Monark-mÄndag och fettisdag
Att fÄ ihop bÄde trÀning och jobb krÀver ofta en hel del pusslande. För mig innebÀr det att jag under den hÀr vintern missar klubbens  fantas...
Jansson
Kalender
  14/4    Östgöta Motion
  15/4    Östgötaloppet
Till bildalbum...
Sponsorer

Wolfram MathCore AB KM International Linköping Ä hoj! Giromore DÀckhuset i Linköping HSM Bilservice Sportson - Vi kan cyklar Rena vinnare - ingen doping!