VÄlkommen till CK Hymer
VÄlkommen till CK Hymer
Strava - CK Hymer Strava - CK Hymer Elit
Randonneur - info och kontakt

Anmälan
Senast dagen innan start kl. 18.00 vill vi ha anmälan till emailadresserna nedan. Är det första gången du åker hos oss vill vi ha namn, telefonnummer, emailadress och adress.

Loppet

Starttid: beror på sträckan och är enligt följande: 20mil - 08:00, 30mil - 07:00, 40mil - 05:00 och 60mil - 08:00. Minst 45min innan start kommer lokalen vara öppen. Kom i god tid, minst 15min innan start för att hinna få startkort och eventuell information.
Betalning och inskrivning: sker vid start där man får karta, vägnoter och stämpelkort. Start kostar 150kr med medalj och 100kr utan medalj. Betalning kan även göras via swish till numret nedan och ska vara klart innan 18.00 dagen innan start samt framgå av anmälan.
Stämpelkort: För att ditt lopp ska godkännas måste du verifiera att du varit på de stämpelställen som finns på rutten inom specificerade tider. Vid varje stämpling ska stämpelkortet märkas med tidpunkt och stämpel eller underskrift där det tydligt framgår var stämplingen skett.
Tänk på att: Ta med liten plastpåse att förvara stämpelkort mm i. Belysning och reflexväst behövs under dygnets mörka timmar.

Efter loppet
Vid målgång ska stämpelkorten lämnas till funktionär som slutstämplar. Därefter finns möjlighet till dusch och omklädning samt att det bjuds på lättare fika för den som önskar.

Övrig info
Loppen är öppna för alla som tycker om att cykla långt. Även du som inte har några planer på att delta i PBP eller SBS - dit loppen fungerar som kvalificeringslopp - är givetvis också välkommen att vara med.

Du får ett stämpelkort och en vägbeskrivning vid start. I avgiften ingår inte service eller mat och dryck eftersom idén med Randonneurlopp är att man skall klara sådant själv. Till hösten, när stämpelkorten har registrerats i Paris, får du stämpelkortet åter och har du betalt för medaljen så kommer även den.

Den som genomfört de fyra "kortaste" randonneurdistanserna - 20, 30, 40 och 60mil - under ett år blir Super-Randonneur och som bevis på detta kan man beställa ytterligare en fin medalj.

Vill du veta mer kontakta

 

Martin Nilsson  
randonneur.lkpg@gmail.com  
0762-773768  

Matnyttiga länkar
Svensk Huvudsida för randonneur www.randonneurs.se
Mer info om Randonnée www.hisingensck.se/randonnee/index.phpHenrik/Martin      


  Uppdaterad:     2018-04-23  17:29            Skriv ut »
  Publicerad:       2011-01-07  16:00
Hymers tävlingskläder
Välkommen till CK Hymer!
Cykelklubben i Linköping grundad 1924.
Senaste foruminlägg
hög aktivitet i detta forum
är det semester stängt :-)
Micke
Senaste skrivet i bloggen
Wänershofs GP och linje
Under nolleperioden vid univeritetsstudierna anordnades det tävlingar i diverse grenar, allt för att skapa gemenskap och hitta vänner. En av tävl...
Danne
Kalender
  14/4    Östgöta Motion
  15/4    Östgötaloppet
Till bildalbum...
Sponsorer

Sportson - Vi kan cyklar Däckhuset i Linköping Wolfram MathCore AB Giromore HSM Bilservice Linköping å hoj! KM International Rena vinnare - ingen doping!