VÄlkommen till CK Hymer
VÄlkommen till CK Hymer
Strava - CK Hymer Strava - CK Hymer Elit
Stockholms 4-dagars 2017
 Klicka för att se en större bild
  Charlotta Carlsson tog en meriterande seger i Nationaldagsloppet Foto:Kalasfotografen

Hela 20 Hymercyklister deltog i de olika tävlingarna under Stockholms 4-dagars och några gjorde även debut i tävlingssammanhang. Ett tempolopp och tre linjelopp stod på programmet under långhelgen och många bra placeringar kunde noteras.

Elitlaget har senaste veckorna skämt bort oss med fina placeringar och trenden fortsatte i helgen. I slutställningen efter fyra tävlingar vann Jakob Södergrann elitklassen före Rasmus Mikiver som kom på delad andraplats.
Charlotta Carlsson visade framför allt spurtstryrka och presterade bra på alla deltävlingarna och slutade fyra sammanlagt. Hon avslutade med att vinna Nationaldagsloppet efter en spurtstrid mot betydligt mer rutinerade cyklister. Julia Lyngbaek vann alla fyra deltävlingar i F 13-14 och då också förstås sammanlagt.

På tempoloppet i Södertälje kom Jakob på tredjeplats och fick direkt känning på en bra slutplacering i totalen. Rasmus Mikiver vann Falkenloppet för tredje gången med Jakob Södergrann som tvåa och i det avslutande Nationaldagsloppet tog Johan Nystrand hem segern efter att ha spurtslagit sina utbrytarkollegor. I elitklassen är som vanligt ett fungerande lagarbete en förutsättning för framgångarna och Victor Hillerström Rundh, Robert Pölder och Mathias Hjärtström har stor del i framgångarna.
Henrik Holm vann juniorklassen i både Arlanda Track Race och Nationaldagsloppet.  

 Fullständiga resultat kan ni hitta här
  Uppdaterad:     2017-06-10  20:16            Skriv ut »
  Publicerad:       2017-06-07  21:38
Hymers tävlingskläder
Välkommen till CK Hymer!
Cykelklubben i Linköping grundad 1924.
Senaste foruminlägg
Sv: Tisdag fast måndag
Imorgon 5/12 börjar vinterns tisdagsintervallerna på riktigt! Det vill ni inte missa! Vi kör 4-5st olika rundor per tisdag med 2-4 varv på var...
Rasmus
Senaste skrivet i bloggen
Monark-måndag och fettisdag
Att få ihop både träning och jobb kräver ofta en hel del pusslande. För mig innebär det att jag under den här vintern missar klubbens  fantas...
Jansson
Kalender
  14/4    Östgöta Motion
  15/4    Östgötaloppet
Till bildalbum...
Sponsorer

HSM Bilservice Sportson - Vi kan cyklar KM International Linköping å hoj! Giromore Däckhuset i Linköping Wolfram MathCore AB Rena vinnare - ingen doping!