VÄlkommen till CK Hymer
VÄlkommen till CK Hymer
Strava - CK Hymer Strava - CK Hymer Elit
Stockholms 4-dagars 2017
 Klicka för att se en större bild
  Charlotta Carlsson tog en meriterande seger i Nationaldagsloppet Foto:Kalasfotografen

Hela 20 Hymercyklister deltog i de olika tävlingarna under Stockholms 4-dagars och några gjorde även debut i tävlingssammanhang. Ett tempolopp och tre linjelopp stod på programmet under långhelgen och många bra placeringar kunde noteras.

Elitlaget har senaste veckorna skämt bort oss med fina placeringar och trenden fortsatte i helgen. I slutställningen efter fyra tävlingar vann Jakob Södergrann elitklassen före Rasmus Mikiver som kom på delad andraplats.
Charlotta Carlsson visade framför allt spurtstryrka och presterade bra på alla deltävlingarna och slutade fyra sammanlagt. Hon avslutade med att vinna Nationaldagsloppet efter en spurtstrid mot betydligt mer rutinerade cyklister. Julia Lyngbaek vann alla fyra deltävlingar i F 13-14 och då också förstås sammanlagt.

På tempoloppet i Södertälje kom Jakob på tredjeplats och fick direkt känning på en bra slutplacering i totalen. Rasmus Mikiver vann Falkenloppet för tredje gången med Jakob Södergrann som tvåa och i det avslutande Nationaldagsloppet tog Johan Nystrand hem segern efter att ha spurtslagit sina utbrytarkollegor. I elitklassen är som vanligt ett fungerande lagarbete en förutsättning för framgångarna och Victor Hillerström Rundh, Robert Pölder och Mathias Hjärtström har stor del i framgångarna.
Henrik Holm vann juniorklassen i både Arlanda Track Race och Nationaldagsloppet.  

 Fullständiga resultat kan ni hitta här
  Uppdaterad:     2017-06-10  20:16            Skriv ut »
  Publicerad:       2017-06-07  21:38
Hymers tävlingskläder
Välkommen till CK Hymer!
Cykelklubben i Linköping grundad 1924.
Senaste foruminlägg
Sv: Tråkigt att besked om Velomobi
...arrangera ett trevligt lopp. Skulle det stå. ;-)
Melker
Senaste skrivet i bloggen
Stockholm 4-dagars
Ibland undrar jag vad det är för lag jag hamnat i, ett ganska bra gäng verkar det som. Under långhelgen så har vi kört Stockholm 4-dagars och j...
Robert Pölder
Kalender
19/8    Randonneur 30 mil
22/8    Wolfram GP
27/8    Roxen Runt
16/9    Randonneur 20 mil
7/10    Randonneur 20 mil (grus)
Till bildalbum...
Sponsorer

Wolfram MathCore AB KM International Däckhuset i Linköping HSM Bilservice Giromore Linköping å hoj! Sportson - Vi kan cyklar Teknik och Miljö för ett levande samhälle. Rena vinnare - ingen doping!