VÄlkommen till CK Hymer
VÄlkommen till CK Hymer
Strava - CK Hymer Strava - CK Hymer Elit
Starkt kört av Daniel pÄ SM-linjet

Inför lördagens damlopp var vi nyfikna pÄ vad SM-debutanten Charlotta Carlsson kunde prestera efter goda insatser vid de tÀvlingar hon kört tidigare. TyvÀrr fick vi inget svar pÄ det dÄ hon blev indragen i en vurpa redan efter knappt tvÄ mil med obrukbar cykel som följd. Nya möjligheter kommer, nÀrmast pÄ kortbane-SM i början av juli.

Bland herrarna startade Jakob, Victor, Daniel, Mathias, Johan och Rasmus. Dagens taktik var att köra offensivt från start och det var framför allt Victor, Jakob, Mathias och Johan som gjorde det jobbet i början av tävlingen.

På slutvarven splittrades huvudklungan och Daniel fanns med i den starka grupp som på sista varvet nådde ifatt utbrytargruppen. 17 man skulle nu göra upp om medaljerna. Blivande segraren Kim Magnusson, Tre Berg, slet sig loss milen före mål och i spurten i backen upp mot mål körde Daniel in på 11:e plats. Rasmus kom i gruppen bakom och blev 30:e man.

Återigen imponerar Burseryds IF med ett fint arrangemang där de flesta i samhället är med på något sätt och bidrar till genomförandet.
  Uppdaterad:     2017-06-26  07:56            Skriv ut »
  Publicerad:       2017-06-26  07:53
Hymers tävlingskläder
Välkommen till CK Hymer!
Cykelklubben i Linköping grundad 1924.
Senaste foruminlägg
Sv: TrÄkigt att besked om Velomobi
...arrangera ett trevligt lopp. Skulle det stÄ. ;-)
Melker
Senaste skrivet i bloggen
Stockholm 4-dagars
Ibland undrar jag vad det Àr för lag jag hamnat i, ett ganska bra gÀng verkar det som. Under lÄnghelgen sÄ har vi kört Stockholm 4-dagars och j...
Robert Pölder
Kalender
19/8    Randonneur 30 mil
22/8    Wolfram GP
27/8    Roxen Runt
16/9    Randonneur 20 mil
7/10    Randonneur 20 mil (grus)
Till bildalbum...
Sponsorer

DÀckhuset i Linköping Giromore Wolfram MathCore AB Linköping Ä hoj! Teknik och Miljö för ett levande samhÀlle. HSM Bilservice KM International Sportson - Vi kan cyklar Rena vinnare - ingen doping!