VÄlkommen till CK Hymer
VÄlkommen till CK Hymer
Strava - CK Hymer Strava - CK Hymer Elit
Starkt kört av Daniel på SM-linjet

Inför lördagens damlopp var vi nyfikna på vad SM-debutanten Charlotta Carlsson kunde prestera efter goda insatser vid de tävlingar hon kört tidigare. Tyvärr fick vi inget svar på det då hon blev indragen i en vurpa redan efter knappt två mil med obrukbar cykel som följd. Nya möjligheter kommer, närmast på kortbane-SM i början av juli.

Bland herrarna startade Jakob, Victor, Daniel, Mathias, Johan och Rasmus. Dagens taktik var att köra offensivt från start och det var framför allt Victor, Jakob, Mathias och Johan som gjorde det jobbet i början av tävlingen.

På slutvarven splittrades huvudklungan och Daniel fanns med i den starka grupp som på sista varvet nådde ifatt utbrytargruppen. 17 man skulle nu göra upp om medaljerna. Blivande segraren Kim Magnusson, Tre Berg, slet sig loss milen före mål och i spurten i backen upp mot mål körde Daniel in på 11:e plats. Rasmus kom i gruppen bakom och blev 30:e man.

Återigen imponerar Burseryds IF med ett fint arrangemang där de flesta i samhället är med på något sätt och bidrar till genomförandet.
  Uppdaterad:     2017-06-26  07:56            Skriv ut »
  Publicerad:       2017-06-26  07:53
Hymers tävlingskläder
Välkommen till CK Hymer!
Cykelklubben i Linköping grundad 1924.
Senaste foruminlägg
Sv: Mossad cykel - hur få ut ny?
Hur gammal är cykeln ? 25 % i självrisk räknat på cykeln nuvärde
Försäkringsnisse
Senaste skrivet i bloggen
Wänershofs GP och linje
Under nolleperioden vid univeritetsstudierna anordnades det tävlingar i diverse grenar, allt för att skapa gemenskap och hitta vänner. En av tävl...
Danne
Kalender
  14/4    Östgöta Motion
  15/4    Östgötaloppet
Till bildalbum...
Sponsorer

Sportson - Vi kan cyklar Giromore Linköping å hoj! HSM Bilservice Wolfram MathCore AB KM International Däckhuset i Linköping Rena vinnare - ingen doping!