VÄlkommen till CK Hymer
VÄlkommen till CK Hymer
Strava - CK Hymer Strava - CK Hymer Elit
Ränneslättsturen 2017 - två Hymersegrar!
 Klicka för att se en större bild
  Prispallen i H Sport. Daniel Lund√©n Windahl, Elias Andreasson, Jimmie Andersson

Ränneslättsturen den 2a juli var den 4e deltävlingen av Mitsubishi MTB Challenge för året och tävlingen firade 20 års-jubileum. Det bjöds på deltagarrekord, 1300 deltagare i de olika klasserna, en utslagsgivande bana i toppskick och ett i vanlig ordning fint arrangemang.

Hymer hade bra uppslutning på startlinjen även denna dag med sju startande i tävlingsklasserna. 

Emelie Hjärtströms (D30) formkurva har varit stigande under säsongen med en 3e-plats vid Billingeracet och en andraplats vid Lida Loop. I Eksjö fick konkurrenterna bara se hennes ryggtavla då hon distansierade 2an med knappa 4 minuter!

Även Maria Kromnow svarade för en stark insats i D30 och körde in på en 5e-plats.

Det blev seger även i H Sport genom Elias Andreasson, där den yngre brodern Jakob körde in på en fin 4e-plats bland de 93 deltagarna. Båda bröderna trivdes i Eksjöskogarna och tyckte att stigarna bjöd på fint flow. I samma klass fanns även Torbjörn Landenberg som gjorde en fin insats och kämpade sig i mål.

I herrarnas elitklass skulle Mathias Hjärtström och Daniel Brengdahl försvara Hymers färger. Elitklassen lockade många starka landsvägsåkare, däribland Wetterhall och Gustavsson från Team Tre Berg, Edvin Wilson, Mattias Brolin, Gustav Höög och Lucas Ericsson. Dessa blev inledningsvis tongivande och på landsvägsmanér attackerades det friskt så fort masterbilen släppte farten fri. I mål blev det total dominans från Team Serneke Allebike som lade beslag på de fem första platserna!

Mathias kämpade sig i mål på en 28e-plats efter att ha fått stå för en stor del av dragjobbet i sin grupp och dessutom drabbats av magproblem. Daniel bröt under loppets förstas hälft då han varit krasslig dagarna innan.


Ck Hymer      


  Uppdaterad:     2017-07-02  20:57            Skriv ut »
  Publicerad:       2017-07-02  20:44
Hymers tävlingskläder
Välkommen till CK Hymer!
Cykelklubben i Linköping grundad 1924.
Senaste foruminlägg
Lördag 23 sep
Sticker ut kl 10 från klubblokalen för ett fint 4h pass! /Junis
Junis
Senaste skrivet i bloggen
Säsongsavslutning på landsväg -
I helgen körde vi säsongsavslutningen på landsväg i Västmanland. Lagstyrkan blev tyvärr lite decimerad då Johan Nystrand och Marcus Jansson...
Danne
Kalender
19/8    Randonneur 30 mil
22/8    Wolfram GP
27/8    Roxen Runt
16/9    Randonneur 20 mil
7/10    Randonneur 20 mil (grus)
Till bildalbum...
Sponsorer

KM International Däckhuset i Linköping Linköping å hoj! Sportson - Vi kan cyklar Wolfram MathCore AB Teknik och Miljö för ett levande samhälle. HSM Bilservice Giromore Rena vinnare - ingen doping!