VÄlkommen till CK Hymer
VÄlkommen till CK Hymer
Strava - CK Hymer Strava - CK Hymer Elit
Ränneslättsturen 2017 - två Hymersegrar!
 Klicka för att se en större bild
  Prispallen i H Sport. Daniel Lund√©n Windahl, Elias Andreasson, Jimmie Andersson

Ränneslättsturen den 2a juli var den 4e deltävlingen av Mitsubishi MTB Challenge för året och tävlingen firade 20 års-jubileum. Det bjöds på deltagarrekord, 1300 deltagare i de olika klasserna, en utslagsgivande bana i toppskick och ett i vanlig ordning fint arrangemang.

Hymer hade bra uppslutning på startlinjen även denna dag med sju startande i tävlingsklasserna. 

Emelie Hjärtströms (D30) formkurva har varit stigande under säsongen med en 3e-plats vid Billingeracet och en andraplats vid Lida Loop. I Eksjö fick konkurrenterna bara se hennes ryggtavla då hon distansierade 2an med knappa 4 minuter!

Även Maria Kromnow svarade för en stark insats i D30 och körde in på en 5e-plats.

Det blev seger även i H Sport genom Elias Andreasson, där den yngre brodern Jakob körde in på en fin 4e-plats bland de 93 deltagarna. Båda bröderna trivdes i Eksjöskogarna och tyckte att stigarna bjöd på fint flow. I samma klass fanns även Torbjörn Landenberg som gjorde en fin insats och kämpade sig i mål.

I herrarnas elitklass skulle Mathias Hjärtström och Daniel Brengdahl försvara Hymers färger. Elitklassen lockade många starka landsvägsåkare, däribland Wetterhall och Gustavsson från Team Tre Berg, Edvin Wilson, Mattias Brolin, Gustav Höög och Lucas Ericsson. Dessa blev inledningsvis tongivande och på landsvägsmanér attackerades det friskt så fort masterbilen släppte farten fri. I mål blev det total dominans från Team Serneke Allebike som lade beslag på de fem första platserna!

Mathias kämpade sig i mål på en 28e-plats efter att ha fått stå för en stor del av dragjobbet i sin grupp och dessutom drabbats av magproblem. Daniel bröt under loppets förstas hälft då han varit krasslig dagarna innan.


Ck Hymer      


  Uppdaterad:     2017-07-02  20:57            Skriv ut »
  Publicerad:       2017-07-02  20:44
Hymers tävlingskläder
Välkommen till CK Hymer!
Cykelklubben i Linköping grundad 1924.
Senaste foruminlägg
Sv: Mossad cykel - hur få ut ny?
Hur gammal är cykeln ? 25 % i självrisk räknat på cykeln nuvärde
Försäkringsnisse
Senaste skrivet i bloggen
Wänershofs GP och linje
Under nolleperioden vid univeritetsstudierna anordnades det tävlingar i diverse grenar, allt för att skapa gemenskap och hitta vänner. En av tävl...
Danne
Kalender
  14/4    Östgöta Motion
  15/4    Östgötaloppet
Till bildalbum...
Sponsorer

Giromore KM International Wolfram MathCore AB HSM Bilservice Däckhuset i Linköping Sportson - Vi kan cyklar Linköping å hoj! Rena vinnare - ingen doping!