VÄlkommen till CK Hymer
VÄlkommen till CK Hymer
Strava - CK Hymer Strava - CK Hymer Elit
KlubbmÀsterskap MTB 2017, lördag 28/10


CK Hymers klubbmästerskap i MTB kommer att anordnas i Olstorp lördagen den 28/10.

Banan som gäller är Olstorps uppmärkta 4 km mtb-spår uppmärkta mtb-spår. Varvning sker utan att passera mål, dvs i bortre änden av gräsplanen. Då banan är uppmärkt sker ingen annan markering av banan under dagen.

Herrar kör 3 varv och damer 2 varv. Start och målgång är vid banans startpunkt vid målkuren.

OBS! Ändrad starttid för damerna - anmälan kl 09.30 och start strax därefter. 

Herranmälan sker på plats kl 10.15.

Herrar startar kl 10:30 och damerna startar, beroende på tillgång till/behov av barnpassning, samtidigt alternativt efter herrarnas målgång.

KM mtb är öppet för alla som gillar att cykla - du behöver inte vara medlem eller ha tävlingslicens för att delta men givetvis är det bara klubbens medlemmar som tävlar om titeln som klubbmästare. Alla är välkomna!

Då det för klubbmästerskapets del är placering som räknas garanteras inte att tidtagare finns på plats, så för den som vill ha sin tid dokumenterad rekommenderas egen tidtagning.

statuter KM CK Hymer

Duschmöjlighet finns ev. (oklart om det är öppet) mot ersättning till Vreta SoMk så det rekommenderas att ombyteskläder medtages.

Välkommen!
  Uppdaterad:     2017-10-24  19:57            Skriv ut »
  Publicerad:       2017-09-25  18:00
Hymers tävlingskläder
Välkommen till CK Hymer!
Cykelklubben i Linköping grundad 1924.
Senaste foruminlägg
Sv: Tisdag fast mÄndag
Imorgon 5/12 börjar vinterns tisdagsintervallerna pÄ riktigt! Det vill ni inte missa! Vi kör 4-5st olika rundor per tisdag med 2-4 varv pÄ var...
Rasmus
Senaste skrivet i bloggen
Monark-mÄndag och fettisdag
Att fÄ ihop bÄde trÀning och jobb krÀver ofta en hel del pusslande. För mig innebÀr det att jag under den hÀr vintern missar klubbens  fantas...
Jansson
Kalender
  14/4    Östgöta Motion
  15/4    Östgötaloppet
Till bildalbum...
Sponsorer

Giromore Sportson - Vi kan cyklar HSM Bilservice Linköping Ä hoj! KM International DÀckhuset i Linköping Wolfram MathCore AB Rena vinnare - ingen doping!