VÄlkommen till CK Hymer
VÄlkommen till CK Hymer
Strava - CK Hymer Strava - CK Hymer Elit
KM-MTB 2017
 Klicka för att se en större bild
  Herrklassen

Trots regn och lera var det god uppslutning när KM-MTB avgjordes i lördags. Eller var det kanske grillkorven som Jakob och Johan N servade efteråt som lockade?

Först ut var damklassen som skulle avverka två varv. Förhandsfavoriten och tillika segrarinnan i D30 i Långloppscupen 2017, Emelie Hjärtström, kopplade greppet direkt. I sin iver i att försöka hänga med bakom så lyckades Maria Kromnow både köra omkull och därefter köra fel. Emelie var ohotad segrarinna och Maria ännu mer ohotad silvermedaljör.

I herrklassen kom 9 man till start. Viktor Larsson var inledningsvis het och tog starten före Marcus Jansson. De inledande kilometrarna var fältet samlat men i backen innan "mtb rage hill" hade fältet dragits ut, med Jansson och Larsson med lucka ned till övriga fältet. Innan första varvningen hade Daniel och Elias avancerat och passerat Viktor. Kampen om medaljerna blev tämligen odramatisk, där Jansson drygade ut luckan till Daniel, som i sin tur drygade ut avståndet till Elias.

Lite längre bak var det tightare mellan åkarna, där Rasmus körde upp sig till 4e plats, Viktor blev 5a och Michael 6a. Därefter kom Lukas (utom tävling) och sedan Johan Gransten på 7e plats. Mathias drabbades av tekniska problem och tvingades bryta.

Daniel har prenumererat på klubbmästartiteln i flera år men i och med Janssons fina körning så har vi nu fått en ny klubbmästare! 

Resultat

Damer (2 varv)

1. Emelie Hjärtström

2. Maria Kromnow

 

Herrar (3 varv) 

1. Marcus Jansson

2. Daniel Brengdahl

3. Elias Andreasson

4. Rasmus Mikiver

5. Viktor Larsson

6. Michael Johansson

Lukas (ej medlem - utom tävlan)

7. Johan Gransten

DNF Mathias Hjärtström


Daniel      


  Uppdaterad:     2017-10-30  20:50            Skriv ut »
  Publicerad:       2017-10-30  20:32
Hymers tävlingskläder
Välkommen till CK Hymer!
Cykelklubben i Linköping grundad 1924.
Senaste foruminlägg
Sv: Mossad cykel - hur få ut ny?
Hur gammal är cykeln ? 25 % i självrisk räknat på cykeln nuvärde
Försäkringsnisse
Senaste skrivet i bloggen
Wänershofs GP och linje
Under nolleperioden vid univeritetsstudierna anordnades det tävlingar i diverse grenar, allt för att skapa gemenskap och hitta vänner. En av tävl...
Danne
Kalender
  14/4    Östgöta Motion
  15/4    Östgötaloppet
Till bildalbum...
Sponsorer

Sportson - Vi kan cyklar HSM Bilservice KM International Linköping å hoj! Wolfram MathCore AB Giromore Däckhuset i Linköping Rena vinnare - ingen doping!