En utskrift från ckhymer.com
Stockholms 4-dagars 2017

Charlotta Carlsson tog en meriterande seger i Nationaldagsloppet Foto:Kalasfotografen

Hela 20 Hymercyklister deltog i de olika tävlingarna under Stockholms 4-dagars och några gjorde även debut i tävlingssammanhang. Ett tempolopp och tre linjelopp stod på programmet under långhelgen och många bra placeringar kunde noteras.

Elitlaget har senaste veckorna skämt bort oss med fina placeringar och trenden fortsatte i helgen. I slutställningen efter fyra tävlingar vann Jakob Södergrann elitklassen före Rasmus Mikiver som kom på delad andraplats.
Charlotta Carlsson visade framför allt spurtstryrka och presterade bra på alla deltävlingarna och slutade fyra sammanlagt. Hon avslutade med att vinna Nationaldagsloppet efter en spurtstrid mot betydligt mer rutinerade cyklister. Julia Lyngbaek vann alla fyra deltävlingar i F 13-14 och då också förstås sammanlagt.

På tempoloppet i Södertälje kom Jakob på tredjeplats och fick direkt känning på en bra slutplacering i totalen. Rasmus Mikiver vann Falkenloppet för tredje gången med Jakob Södergrann som tvåa och i det avslutande Nationaldagsloppet tog Johan Nystrand hem segern efter att ha spurtslagit sina utbrytarkollegor. I elitklassen är som vanligt ett fungerande lagarbete en förutsättning för framgångarna och Victor Hillerström Rundh, Robert Pölder och Mathias Hjärtström har stor del i framgångarna.
Henrik Holm vann juniorklassen i både Arlanda Track Race och Nationaldagsloppet.  

 Fullständiga resultat kan ni hitta här  Uppdaterad:     2017-06-10  20:16
  Publicerad:       2017-06-07  21:38
Länk till denna sida: www.ckhymer.com/artikel.php?id=581