En utskrift från ckhymer.com
Träningar

Måndagsträning, samling 18:00 vid klubblokalen. Främst inriktad mot ungdomar och andra som vill lära sig grunder.
Hitta.se

Tisdagsintervaller
Samling vid klubblokalen med avfärd kl. 18.00 med för årstiden lämplig cykel  (kl 17.30 i april och september, uppehåll i oktober och november) Endast en fartgrupp och passet riktar sig i första hand till tävlingscyklister.
Hitta.se

Ansvariga: Någon av cyklisterna

Torsdagsintervaller
Främsta målgruppen är alla nivåer av motionärer.
Torsdagar samlas vi utanför Sportson i Tornby, kl 18.00 maj - september och kl 17.30 under september för varierad cykelåkning med inslag av intervaller. Vi försöker hålla ihop grupperna och anpassar farten efter deltagarna. Vi försöker ha flera fartgrupper i mån av tillgång på ledare.

Distanspass på helger

Lördagar och söndagar samling vid klubblokalen för distansträning. Starttid kl 10 normaltid, kl 09 sommartid. Längd och intensitet beror på deltagarnas önskemål.
Hitta.se

Lämplig utrustning:
Trafiksäker väl fungerande cykel =)
Hjälm och lämpliga kläder
Slang och däckavtagare eller tubdäck för att fixa en punka
Pump
Vätska
Enklare verktyg, gärna ett multiverktyg eller insexnycklar (t ex 4 och 5), ekernyckel, kedjebrytare och kanske ett kedjelås

Finns intresse för ytterligare pass, hör av er till träningsansvariga eller använd forumet för att sprida information bland cyklisterna!

Se till att vara väl klädda för väder och aktivitet! Medtag nödvändig förtäring och kanske lite reservpengar för de längre passen.

Kom också ihåg att använda lysen, reflexer och gärna reflexvästar eller ljusa kläder under den mörkare delen av året/dygnet! Svarta/mörka kläder och dålig belysning är INGEN bra kombination
Träningstävlingar och liknande hittar du mer information om här!

För ytterligare information om landsväg kontakta:
Michael Johansson

Mats Mikiver

Kontaktuppgifter till ovanstående återfinns här.  Uppdaterad:     2016-08-29  20:16
  Publicerad:       2004-07-21  11:14
Länk till denna sida: www.ckhymer.com/artikel.php?id=9