Blogg

Lite träningsnoja och nervös förväntan

Nu är vi halvvägs genom vintermörkret och har inte vinterdepressionerna tagit död på drömmarna om våren ännu så ser det riktigt lovande ut, för nu blir det allt ljusare för varje dag. Snart är det tävlingsstart igen, veckorna går fort och snart står vi där med nummerlappar på ryggen, nervösa för årets första start.

Delar av CK Hymer Elit är sedan någon vecka tillbaka på Gran Canaria, som vi kunde läsa i föregående inlägg. Vi väntar med spänning på fler berättelser från det äventyret för det har varit väldigt tyst sedan den 29e december. Slutsatserna vi kan dra av det är väl att de antingen tränar så hårt att de är helt utslagna och inte förmår att slå upp laptopen för annat än att apatiskt repetera Sällskapsresan på kvällskvisten, eller att budgeten för hotellets wifi sprängdes på Nyårsafton..

Jag själv är ju också i exil från Hymers hemtrakt Linköping, jag är hemma på västkusten där det stormar och snöslaskar om vartannat, men jag har väl lyckats få ihop några tillfällen till träning här på bästkusten. Formen lämnar lite att önska alltjämt, men jag jobbar på det och det är ju trots allt bara januari. I dagsläget hinner/orkar jag att blogga efter varje genomfört pass och det brukar väl vara en indikation på att man bör träna lite mer. Igår när vindarna ven som värst så hann jag till och med att klippa ihop en liten video från avslutningen av TC-passet, det där med att spurta har ju varit en vinstlott för CK Hymer de senaste säsongerna och det är inget vi har tänkt ändra på!

/Kermit

2 thoughts on “Lite träningsnoja och nervös förväntan

Comments are closed.