Blogg

Träningshelg, årsmöte och 2h spinn på Campushallen

Hoj!
Vinterveckorna rullar på och många är igång med sin vinterträning igen. Personligen har jag tagit det lite lugnare efter en höst med kämpande för att vara snabb på cross, vilket mest gett resultatet av förkylningar, skador och någon gång ibland var jag lite snabb en stund men sällan över en hel tävlingsdistans. Men nu siktar hela Hymer mot en ny landsvägssäsong, där vi tänker vara lika envisa som alltid. Satsningen mot kommande säsong inleddes denna helg, med årsmöte och träningshelg och att spänna musklerna framför kameran.

DCIM100GOPRO

Ordet träningshelg ändrar väl inte alltid en helgs innehåll för de allra flesta av oss, men det var lite mer uppstyrt på förhand och deltagandet var högt på helgens alla aktiviteter.

Saker som elitlaget hittar på under sina träningshelger skulle exempelvis kunna vara; distansträning, käka indiskt så att man svettas mer än på distanspass, och köra spinning i Campushallen (även det en svettig historia).

Nu ser vi fram emot en vecka av intervaller, för att sätta en god start på vinterns #kompiskamp, eller hur! Jag tror att mina watt når en all-time-low som start, och det finns bara ett sätt att bättra på sig…Kör hårt!