Blogg

#HymerAdvent(ure)Tours

Träningen inför säsong 2018 borde ha påbörjats för flera veckor sedan men vi har prenumererat på förkylningar hela månaden och antalet träningspass med kvalitet har därför kunnat räknas på en hand.

Jag gjorde en insats på #kompiskampen häromveckan. Något toppresultat var inte väntat med tanke på förberedelserna men att inte ens komma upp i 4 W/kg var långt värre än jag befarat. Kroppen svarade dessutom på insatsen genom att bli förkyld igen, med ännu mer utebliven träning som följd.

Nåväl, nu var det helgen för första advent och i morse var första dagen på en vecka som kroppen kändes träningsbar igen så vi gav oss ut på äventyr! Lekledare för dagen var Rasmus och han hade sett ut en runda med lite obruten mark. Alltid kul att köra vägar man inte kört tidigare! Vad han inte nämnde var att han antog att det skulle gå att cykla även där det inte fanns någon väg på kartan. Det medförde att det blev lite strapatser i skogen i mina Speedplaybestyckade skor.

Rasmus vägval. Varför har vi inte kört här förut?

Fast det bör nämnas att det mestadels var bra vägval.

Stopp för att njuta av utsikten. Samt lite mekande.

 

Det är trivsamt att träna tillsammans i vårt #lowbudgetcyclingteam!

Helgpassen innebär tid tillsammans med kompisarna och möjlighet att prata lite. Det blir precis så roligt som man gör det till!

Johan suktar efter resterna av bananen under Elias sadel.

Vid Ulrika skiljdes våra vägar åt då jag tyckte att det skulle räcka med 4h trampande för att inte belasta kroppen för hårt, med risk för nya bakslag, medan de andra glatt styrde mot Boxholm för fika och totalt 6h trampande.

Nu ser jag fram emot att få kan komma igång och träna ordentligt så att förhoppningsvis står på startlinjen även 2018!