Blogg

Förkylningstider & återblick till något som får mig på bra humör

Februari är månaden som många småbarnsföräldrar känner igen som VABruari, där de små liven ofta lyckas bli sjuka. På hemmaplan har det hittills bara resulterat i förkylning som givetvis drabbat samtliga i hemmet. Som många känner till så är en “man cold” bland det värsta en man kan råka ut för med snorande, halsont, utebliven träning och dåligt humör som direkt följd. Träningen går med andra ord inget vidare för stunden.

Då gäller det att hitta glädjeämnen som kan få en på bättre humör. Detta tänkte jag ta tillvara på genom lite återblick till vårt träningsläger på Gran Canaria i januari.

Träningsläger på Gran Canaria i januari 2018 – humöret och känslan framgår nog av bilden.

Trissning av farten utför – härligt, åtminstone då man inte bonkat och blir avställd.

Trampa, trampa, äta, njuta av mat och sällskap och sen åter trampa.

 Delar av Hymers elit- och seniorlag på släptåg här. Denna dag var vi 9 cyklister tillsammans som mest.

Jag längtar efter sommarvärme och få trampa i kort-kort såsom här!

Branta backar är bland det bästa jag vet! Denna dag tillsammans med Henrik och Rasmus var snudd på episk med en 3500 hm och 192 km lång runda till Teror.

Medvind hem och 1% medlut från Doctoral till Bahia Feliz leder ofta till spontant lagtempo. Inte ett ord yppas i rondellen efter Doctoral men för ovanlighetens skull vet alla här vad som gäller – i med storkakan, byt handposition och flytta händerna ner i bocken och pang på pedalerna så fort det börjar luta lätt utför!

Jag avslutar med något annat som glädjer mig och det är vårt elitlag för 2018 – jag är rätt säker på att vi har det bästa laget på många år och välkomnar särskilt nytillskotten Henrik Holm, vår hemvändare Hugo Forssell och nyförvärvet Isac Lundgren! Vem som lider pin och inte för att hålla Richard Larséns (utanför bild) hjul vid Anundsloppet 2017  framgår nog av bilden (foto: Lennart Hyse AB. På bilden syns från vänster Isac, Junis och Daniel). Jag är förhoppningsfull om att vi tillsammans ska vara riktigt konkurrenskraftiga, få många roliga stunder och nå framgångar tillsammans under 2018!