Blogg

Monark-måndag och fettisdag

Att få ihop både träning och jobb kräver ofta en hel del pusslande. För mig innebär det att jag under den här vintern missar klubbens  fantastiska tisdagsintervaller för att tillbringa kvällarna i en svettig datorsal istället. Veckans kvalitetspass har då fått utgöras av måndagsintervaller på Monarken. Även om man går med lite ångest under dagen är det skönt att veta att den står redo och väntar när man kommer hem.

Som kompensation för de uteblivna vinterintervallerna brukar jag försöka köra ett distanspass på tisdag morgon. Oftast blir det innan frukost och det kan bli ca 3-4 timmar på bara en kopp kaffe. Dagen till ära var jag dock tvungen att stanna till på cykelfiket nr. 1 för en snabb “frukost”. Väderstad levererade som vanligt och det rullade på lätt hem i medvinden. Nu ska jag försöka jobba lite också, och kanske se om jag kan få tag på fler semlor.