Elitlaget

Brengdahl besitter den konstiga kombinationen av att vara lagets främste uppför och den som lastar tyngst i karamellkungen påsen mellan tävlingarna (och innan, och efter). Södergrann är han som vinner alla ”bonnrace”, etapplopp, gp-lopp samt tempolopp. Eftersom han lägger all sin energi på att vinna i cykel är han utmärkt att utmana i poker. Gransten glider runt med klungans ståtligaste lejonman men kompenserar det med klungans minst ståtligaste cykel. Tro oss, vi har försökt, men nej han vägrar släppa sin älskade. Nystrand är utbölingen i laget som inte vet hur man uttalar ordet kex. Nu när Johan Svensson inte längre tävlar så frekvent i Sverige är han den ende som åker runt och svär på utrikiska i klungan.

Hägglund är mannen styr upp aktiviteterna mellan tävlingarna och gör att vi får i oss tillräckligt med flytande kalorier. När han inte gör det brukar han åka runt och må illa i diverse utbrytningar. Johansson (den yngre) är den ende i laget som blir sämre av att träna. Trots tappra långpass slutar detta ofta bara i djupa formsvackor och oattraktiv ”bonnabränna”. Filipsson är den ende i laget som ser fram emot SM i år. Han är även den ende i laget som ser fram emot ett tempolopp. Vi förstår inte vad det är för fel på honom.

Hjärtström är förutom att han har en annorlunda energiförsörjning än oss andra i laget den ende som inte behöver skämmas när han steker på beachen efter tävlingarna. Johansson (den äldre) hatar att gå i mål med klungan. Då vi andra i laget avnjuter den sista baren i lugn och ro i gruppetton attackerar han så vi sätter densamma i halsen. Junis (Rundh) undrar vi varför han har en elitlicens. Trots tappra försök att vara lika mogen som oss andra i laget falerar han alltid på någon punkt. Den enda i klungan som det är allmänt vedertaget att skrika *insert word* junis åt.

Larsson är killen som blir så het på Östgötaloppet att han tar sig ett dopp i diket precis innan målgång. Sugen på vinterbad? Vi har rätt kille för jobbet! Störste konkurrent till Brengdahl i titeln som Hymers snaskkung. Mikiver vågar vi inte skriva något roligt om, hans far är ordförande för klubben. Unge herr Mikiver spås en stor framtid som tronarvinge av ordförandeklubban och sitter hemma och hamrar på bordet i detta nu för att kunna överglänsa sin far när tronskiftet väl sker.

Läs mer om respektive cyklist under deras flik. OBS risk för skryt då varje cyklist fått fylla i dessa själva.

Elitlaget